070- 4778636

Email

nordvindperformance@hotmail.com

Telefontider

Mån-fred: 17:00-20:00 Lör-Sön: 08:00-11:00

Om du inte har möjlighet eller lust att ta dig till en lokal kostrådgivare eller en personlig tränare på ett gym så kan vi erbjuda  dessa tjänster via webben. Givetvis kan vi inte hjälpa dig med din träning på plats där du bor, men med hjälp av tydliga videoklipp och illustrationer på övningar så är vår erfarenhet att våra klienter klara sig mycket bra. 

  • Träning som passar dig
    Oavsett om du har tillgång till gym eller föredrar att träna hemifrån med hemmaövningar, inomhus och/eller utomhus, så anpassar vi ditt träningsprogram efter dina önskemål.
  • Vegetariskt eller animaliskt?
    Vi kan erbjuda anpassade kostscheman, oavsett om du äter blandkost eller är vegan.

Vad kan du få hjälp med?
Vi har hjälpt idrottsmän, motionärer, nybörjare och erfarna med stor variation av olika uppdrag. När du samarbetar med oss får du en  egen personlig tränare och/ eller kostrådgivare som skriver en plan, utifrån din förfrågan och dina behov, för att hjälpa dig att uppnå dina resultat. Det vanligaste är att få ett träningsprogram och/eller kostschema under en period på fyra till åtta veckor och under denna tid sker all kontakt och feedback via nätet, telefon och sms. 

Coachning
Väljer du coachning så blir du uppringd en gång i veckan för uppföljning.

Vad tar vi betalt för?
Varje träningsprogram och kostschema bygger vi från grunden utifrån en omfattande individuell kartläggning som alla klienter börjar med att fylla i. När kartläggningen är ifylld skapar vi en detaljerad handlingsplan.

Priser